APA Citation

Dorizio, S., Gastl, J. J., & Škarnicl, A. A. (1805). Moge Skrz čtyrydceti Lété wykonáwánj známá Kuchařská Knjha pro welké a menssý Tabule: Obsahugjcý neychutněgssj a neywzáctněgssj Gjdla dlé wlastnjho gak w městských, tak wznessených Kuchiňách dostatečně wyprobyrowaná Kuchba, w krátkosti zřetedlně a pochopitedlně opsaná : Krom gedneg důkladneg spráwy Owotce tak zaděláwat, gak ono na Stromech zralé roste, s připogeným důkladným Sspayscetlem. W Brně ; a Holomaucy: v Jána Giřjho Gastla, Knjho-Kupce.

Chicago Style Citation

Dorizio, Sybilla, Jan Jiří Gastl, and Antonín Alexandr Škarnicl. Moge Skrz čtyrydceti Lété Wykonáwánj Známá Kuchařská Knjha Pro Welké a Menssý Tabule: Obsahugjcý Neychutněgssj a Neywzáctněgssj Gjdla Dlé Wlastnjho Gak W Městských, Tak Wznessených Kuchiňách Dostatečně Wyprobyrowaná Kuchba, W Krátkosti Zřetedlně a Pochopitedlně Opsaná : Krom Gedneg Důkladneg Spráwy Owotce Tak Zaděláwat, Gak Ono Na Stromech Zralé Roste, S Připogeným Důkladným Sspayscetlem. W Brně ; a Holomaucy: v Jána Giřjho Gastla, Knjho-Kupce, 1805.

MLA Citation

Dorizio, Sybilla, Jan Jiří Gastl, and Antonín Alexandr Škarnicl. Moge Skrz čtyrydceti Lété Wykonáwánj Známá Kuchařská Knjha Pro Welké a Menssý Tabule: Obsahugjcý Neychutněgssj a Neywzáctněgssj Gjdla Dlé Wlastnjho Gak W Městských, Tak Wznessených Kuchiňách Dostatečně Wyprobyrowaná Kuchba, W Krátkosti Zřetedlně a Pochopitedlně Opsaná : Krom Gedneg Důkladneg Spráwy Owotce Tak Zaděláwat, Gak Ono Na Stromech Zralé Roste, S Připogeným Důkladným Sspayscetlem. W Brně ; a Holomaucy: v Jána Giřjho Gastla, Knjho-Kupce, 1805.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.