[Ein köstlich new Kochbuch von allerhand Speisen, an Gemüsen, Obs, Fleisch, Wildbrät, Fischen und Gebackens ... ]
Main Author: | Wecker, Anna, -1596 |
---|---|
Other Authors: | Forster, Michael, činný 1591-1622 |
Format: | Analytical entry |
Language: | German |
Published: |
[Amberg :
Forster
1611
|
Item Description: |
Titul včetně nakladatelských údajů doplněn dle KVK -- Záznam dohledán v KATIFu dle autorky Wecker, Anna, která je uvedena za předmluvou -- Autorka v CERLu Přídavek uvozuje kustod na předchozím listu |
Note (citation/references): |
www(CERL Thesaurus) KATIF, VD 17, |
Note (binding): |
Znatelně sedřené supralibros |
Note (deficiency): |
Chybí titulní list. |
Physical Description: |
[14], 459, 161, [16] s. ; 8° (17 cm) |
Analytical entry
Table of Contents:
- Přídavek:
- Parisische Küchemeister, Das ist: Jetziger Zeit verleckerte Französische Art vn[d] Manier, Allerhand Speisen bey köstlichen Pancketen vnd Haushaltungen zu kochen vnd zu zurichten.
- Gedruckt im Jahr 1667
- 161, [16] s.