[Ein köstlich new Kochbuch von allerhand Speisen, an Gemüsen, Obs, Fleisch, Wildbrät, Fischen und Gebackens ... ]

Main Author: Wecker, Anna, -1596
Other Authors: Forster, Michael, činný 1591-1622
Format: Analytical entry
Language: German
Published: [Amberg : Forster 1611
Item Description: Titul včetně nakladatelských údajů doplněn dle KVK -- Záznam dohledán v KATIFu dle autorky Wecker, Anna, která je uvedena za předmluvou -- Autorka v CERLu
Přídavek uvozuje kustod na předchozím listu
Note (citation/references): www(CERL Thesaurus)
KATIF,
VD 17,
Note (binding): Znatelně sedřené supralibros
Note (deficiency): Chybí titulní list.
Physical Description: [14], 459, 161, [16] s. ; 8° (17 cm)
Analytical entry
Table of Contents:
  • Přídavek:
  • Parisische Küchemeister, Das ist: Jetziger Zeit verleckerte Französische Art vn[d] Manier, Allerhand Speisen bey köstlichen Pancketen vnd Haushaltungen zu kochen vnd zu zurichten.
  • Gedruckt im Jahr 1667
  • 161, [16] s.