Ein Künstliches, vnnd Nutzliches Kochbůch, vormalens nie so leicht, Mannen vnd Frawen personen, von jnen selbst zu lernen ... Auch wie man Essig machet, vnnd Wein gut behalt ..

Main Author: Steindl, Balthasar
Format: Books
Language: German
Published: Franckfůrdt a.M. : Herman Gülfferich 1549
Subjects:
Item Description: Výzdoba: Titulní strana černě a červeně s dřevořezem (kuchař v kuchyni), sinět, viněta, iniciály
Note (with): Přívazek 1 k: [Teütsche Speizkammer ...]
Note (deficiency): Chybí list XXXII
Physical Description: [4],LXV [spr. LV] listů ; 4°
Books
LEADER 01282nam a22003497a 4500
001 mzk03000735840
003 CZ BrMZK
005 20130829143516.0
007 ta
008 040916s1549 gw fr|||||00| ||gerod
040 |a BOA001  |c BOA001  |b cze 
072 7 |a 094  |x Staré tisky  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a (0.068)094  |2 MRF 
100 1 |a Steindl, Balthasar  |4 aut 
245 1 4 |a Ein Künstliches, vnnd Nutzliches Kochbůch, vormalens nie so leicht, Mannen vnd Frawen personen, von jnen selbst zu lernen ... Auch wie man Essig machet, vnnd Wein gut behalt ... 
260 |a Franckfůrdt a.M. :  |b Herman Gülfferich,  |c 1549 
300 |a [4],LXV [spr. LV] listů ;  |c 4° 
500 |a Výzdoba: Titulní strana černě a červeně s dřevořezem (kuchař v kuchyni), sinět, viněta, iniciály 
501 |a Přívazek 1 k: [Teütsche Speizkammer ...] 
590 |a Chybí list XXXII 
653 |a kuchařství 
653 |a ocet - výroba 
653 |a vinařství 
655 7 |a staré tisky  |7 fd422076  |2 czenas 
903 |a RP 
910 |a BOA001 
978 |b Gülfferich, Hermann  |a Frankfurt a.M.  |c 1549 
985 |a 1501-1550 
990 |a BK 
993 |a Y 
991 |k mzk 
994 |a UP  |l MZK03  |b 000735837  |m přívazek 1  |n záznam 1. díla (pro objednání pokračujte kliknutím)