|
|
|
|
LEADER |
01282nam a22003497a 4500 |
001 |
mzk03000735840 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20130829143516.0 |
007 |
ta |
008 |
040916s1549 gw fr|||||00| ||gerod |
040 |
|
|
|a BOA001
|c BOA001
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 094
|x Staré tisky
|2 Konspekt
|9 12
|
080 |
|
|
|a (0.068)094
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Steindl, Balthasar
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a Ein Künstliches, vnnd Nutzliches Kochbůch, vormalens nie so leicht, Mannen vnd Frawen personen, von jnen selbst zu lernen ... Auch wie man Essig machet, vnnd Wein gut behalt ...
|
260 |
|
|
|a Franckfůrdt a.M. :
|b Herman Gülfferich,
|c 1549
|
300 |
|
|
|a [4],LXV [spr. LV] listů ;
|c 4°
|
500 |
|
|
|a Výzdoba: Titulní strana černě a červeně s dřevořezem (kuchař v kuchyni), sinět, viněta, iniciály
|
501 |
|
|
|a Přívazek 1 k: [Teütsche Speizkammer ...]
|
590 |
|
|
|a Chybí list XXXII
|
653 |
|
|
|a kuchařství
|
653 |
|
|
|a ocet - výroba
|
653 |
|
|
|a vinařství
|
655 |
|
7 |
|a staré tisky
|7 fd422076
|2 czenas
|
903 |
|
|
|a RP
|
910 |
|
|
|a BOA001
|
978 |
|
|
|b Gülfferich, Hermann
|a Frankfurt a.M.
|c 1549
|
985 |
|
|
|a 1501-1550
|
990 |
|
|
|a BK
|
993 |
|
|
|a Y
|
991 |
|
|
|k mzk
|
994 |
|
|
|a UP
|l MZK03
|b 000735837
|m přívazek 1
|n záznam 1. díla (pro objednání pokračujte kliknutím)
|